Türkiye Kupası Son 16 turunda Galatasaray sahne alıyor

Süper Lig'de müthiş bir seri yakalayan Galatasaray, gözü Ziraat Türkiye Kupası'na çevrildi. Sarı-Kırmızılılar son 16 turunda Alanyaspor'un konuğu olacak. Karşılaşma saat 20.30'da başlayacak.

Süper Lig'de liderlik koltuğunda oturan Galatasaray, ilk yarının bitmesiyle birlikte rotayı Ziraat Türkiye kupası'na çevirdi. Sarı-kırmızılılar, zorlu Alanyaspor deplasmanında çeyrek final bileti için mücadele edecek. Karşılaşma Kırbıyık Holding Stadyumu'nda saat 20.30'da başlayacak. Mücadeleyi Volkan Bayarslan, yönetecek.

GALATASARAY'DA 8 EKSİK VAR

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turundaki Alanyaspor deplasmanına 8 eksikle gitti. Muslera, Ross, Kazımcan, Boey, Oliveira, Mata, Yusuf Demir ve Seferovic kamp kadrosunda yer almadı.

TAKIMLARIN KUPA YOLU

Galatasaray, Türkiye Kupası'na 3. turdan başladı ve bu turda karşılaştığı Kastamonuspor'u 7-0'lık skorla eledi. Sarı-kırmızılılar 4. turda Ofspor'u 2-1, 5. turda da Ankara Keçiörengücü'nü 1-0 yenerek tur atladı. Alanyaspor ise 4. turdan dahil olduğu Türkiye Kupası'nda Sakaryaspor'u 3-0, 5. turda ise Eyüpspor'u 3-2'lik skorla geçerek adını son 16 turuna yazdırdı.

ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI'NDA GÜNÜN DİĞER KARŞILAŞMALARI

Sivasspor - Karcabey Birlikspor mücadelesi saat 14.30'da başlayacak

Antalyaspor - Kayserispor mücadelesi saat 17.30'da başlayacak