Aleyna Tilki’den şok açıklama: ‘Ebeveynler yargılansın’

Sosyal medya sayfasından paylaştığı cesur karelerle sık sık gündeme gelen şarkıcı Aleyna Tilki’den şimdi ise sitemkâr bir paylaşım geldi.

16 yaşında mekanlarda sahnelere çıkan ve eleştiri oklarının hedefi olan Aleyna Tilki, şimdi 23 yaşında ve ünlü bir şarkıcı. Sosyal medya paylaşımları ve fotoğraflarıyla gündemden düşmeyen Tilki, Twitter hesabından yaptığı bi açıklamayla dikkat çekti. Tilki, fenomen haline getirilen çocukların ebeveynlerine isyan etti.

“ÇOCUĞUN HER KARIŞINI KENDİ UZVUYMUŞ GİBİ ÇEKİP PAYLAŞAN EBEVEYNLER YARGILANSIN”

Çocuklarını fenomen haline getiren anne ve babalara isyan eden Aleyna Tilki, "Ben bu 0-12 yaş arası bebek kıvamında çocukların modellik falan yapıp fenomen olmasına çok karşıyım" diyen Aleyna Tilki devamında "Herkes tarafından istismar edildiklerini düşünüyorum ve büyüdüklerinde çok mutsuz insanlar olacaklar. 'Güzel çocuk doğurdum' deyip çocuğun her karışını kendi uzvuymuş gibi çekip paylaşan bir de üstüne onun adına post atan ebeveynler yargılansın. Tacizcilerden farkları olmadığını düşünüyorum" dedi. Aleyna Tilki'nin sözlerine hem destek hem eleştiri geldi. Tilki'ye kendi geçmişi hatırlatılarak "Sen kaç yaşında sahnelerdeydin" sorusu yöneltildi.  
Kaynak : TGRT Haber